A.v.B. (ouder)

A.v.B. (ouder)

Vanmorgen gebeld door directrice van school. Mijn dochter (groep 8) had als enige geen mondkapje. Ik vertelde dat ik dit ook niet wil. De reden waarom school dit wil is omdat er veel bange leraren/leraressen zijn, want niet iedere school doet dit. Ik ben ook begonnen over het testen, dat ik geen vertrouwen heb in de pcr. Dat mijn kind straks 10 dagen thuis zit voor een snottebel van een ander kind en dat we nu eenmaal snottebellen hebben in deze tijd van het jaar. Ik heb verteld dat Rutte het ook nog nooit gedaan heeft, want hè..geen..symptomen!! Dat er wel gym is met 25 hijgende/gillende kinderen. Ik wil er bij zeggen dat ook de directrice haar vraagtekens heeft bij een aantal maatregelen, maar ze wil ook dat haar collega’s komen. Van mijn kant geen boosheid naar school, maar komt er dus op neer dat angst regeert en deze maatregel dus maar door moet gaan.

Ik ben opgelucht dat ik haar gesproken heb, maar het feit blijft dat ik er toch 1 mee moet geven morgen. En dat doe je dan weer om je kind niet in een lastige situatie te brengen.

Share this post