Aanstaande zondag – POLICE FOR FREEDOM Kids

Aanstaande zondag – POLICE FOR FREEDOM Kids

Zoals jullie in onze nieuwsbrief van afgelopen week hebben kunnen lezen organiseert Police for Freedom in samenwerking met o.a. de “stichting Ik wil GEWOON náár school”, “Wij de Ouders” en “Ouders in Verbinding” op zondag 11 juli POLICE FOR FREEDOM Kids. De eerste demonstratie/ samenkomst voor kinderen.

Op deze middag kunnen de kinderen zelf hun mening laten horen, zien dat ze niet alleen zijn en natuurlijk leeftijdsgenoten ontmoeten. Wij zouden het ontzettend leuk vinden om jullie en jullie kinderen te ontmoeten op deze dag.

Gedurende de middag zijn er diverse leuke activiteiten voor kinderen waaronder een theatergroep die een mooie boodschap komt brengen, een stoere foto actie en de veteranen die wat leuks organiseren.

Het is de bedoeling dat je zelf wat te eten en te drinken mee neemt en een kleedje zodat we met elkaar kunnen picknicken. Daarnaast kunnen kinderen die zelf wat te vertellen hebben over de maatregelen natuurlijk hun verhaal vertellen net als op een gewone demonstratie. Door de kinderen zelfgemaakte spandoekjes en/ of borden voor de demonstratie zijn uiteraard ook van harte welkom.

Locatie:

De Ginkel
Scherpenzeelseweg 90
3956 KH Leersum
www.deginkel.nl

Tijd: 12.00 – 14.00 uur

Zien we jullie zondag de 11e? Wij hebben er in elk geval zin in om jullie te ontmoeten!

Share this post