Belangrijke status update!

Belangrijke status update!

Het is al weer een aantal dagen geleden dat jullie een statusupdate van ons ontvangen hebben aangaande onze acties, waaronder het aankomende kortgeding.

We kunnen je wel vertellen, we hebben niet stil gezeten. Door het steeds wijzigende speelveld zijn we meerdere malen gedwongen om in overleg met ons advocatenkantoor CKH Advocaten onze strategie aan te passen. Dit is onderdeel van het proces maar werkt uiteraard soms vertragend.

Inmiddels is er gekozen voor de brede aanpak waarbij we tegelijkertijd zoveel mogelijk leerlingen willen helpen om weer gewoon naar school te kunnen zonder de schadelijke gevolgen van het mondkapje.

Om een ieder de kans te bieden om te “genieten” van de uitspraak van de rechter in het kortgeding is het vereist om middels een stichting te werken en een iedere belanghebbende de mogelijkheid te geven zich kosteloos bij de stichting aan te sluiten.

Voor meer informatie en om je in te schrijven verwijs ik je graag naar onze splinternieuwe website: https://ikwilgewoonnaarschool.nl waar je ook je eigen verhaal kan achterlaten.

Dus schrijf je direct in!,
Daniel, Lianne, Nicole en Johan.

Graag attenderen wij jullie ook nog op onze crowdfundig. Immers we kunnen het niet alleen!

Share this post