Een 12 jarig meisje

Een 12 jarig meisje

Die mondkapjes op school vind ik heel overbodig en irritant. Toen het op mijn school ( het Leeuwarder Lyceum) het als ‘streng advies’ gold werd ik er al gek van. De conciërge stond bij de deur en zei bijna iedere keer ‘mondkapje op’ terwijl het een advies was. Hij wist best dat ik er geen droeg en zei het toch elke keer weer opnieuw. Nu hebben ze het verplicht gemaakt. Ik word er nu niet op gecorrigeerd, maar ik vind het alsnog bullshit. HET IS ALLEEN MAAR ONZIN. HET HELPTT NIKS!!! Dus MAAK HET NIET ERGER DAN DAT HET IS. Als die conciërge het dan zegt dan word ik wat geërgerd. Nu heb ik een kaartje wat ik moet laten zien als ze erom vragen, dat ik toestemming heb van mijn ouders om geen mondkapje te dragen. Met andere kinderen heb ik er geen last mee omdat ik zeg dat ik een huismijtallergie heb. Die heb ik ook maar dan hoef ik niet steeds te zeggen dat ik denk dat het niet helpt. Ik ga wel met minder plezier naar school. Ook mocht ik bij o&o niet naar de werkplaats maar moest in de klas blijven zitten . Mijn moeder heeft toen ze dat hoorde met school gemaild en vanaf toen werd o&o alleen nog gegeven via teams. Ik ga met minder plezier naar school omdat het allemaal regels zijn en het steeds strenger word. Bij de ingang staat iemand altijd te controleren ‘s morgens of iedereen zijn mondkapje opheeft. Dat is ook niet fijn. Ik ben er erg moe van merk ik.

Share this post