Forum

Klas naar huisgestu...
 
Meldingen
Alles wissen

Klas naar huisgestuurd, mag dat zomaar???

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
686 Bekeken
Berichten: 1
Topic starter
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Beste,

Mijn dochter van 6 jaar is begonnen in groep 3. Een belangrijk jaar. Echter op de 3e dag werd zij en haar gehele klas naar huis gestuurd. Een ouder van een klasgenoot had Corona en het jongetje possitief getest. 

Ik vond het te gek voor woorden dat in de 1e week direct de hele klas naar huis werd gestuurd. Hoe gaat dit de rest van het jaar.

De directrice wilde niet met mij in gesprek dus ben ik gaan bellen en mail ; politie, inspectie, gemeentehuis, GGD etc.   Bij de GGD zaggen ze overal een gevaar maar verder vond iedereen dat ik een punt had maar niemand wist hoe of wat.

Op de site van RIVM staat expliciet dat kinden tot 12 jaar met verkoudheidsverschijnselen gewoon naar school kunnen. Tevens is het jongetje positief getest maar dat wil nog niet zeggen dat hij Corona heeft ( volgens mij ).

Er kwam een bericht dat kinderen die getest waren weer naar school mochten maar niet geteste kinderen moesten 10 dagen thuis blijven. Op de vrijdag kregen de kinderen digitale les. Dat is echt niet te doen met die leeftijd. 

Ik vraag me echt af waar dit naar toe gaat ??!!  Mag dit allemaal ??!!  Kinderen hebben toch recht op onderwijs?!

 

 

 

 

Onderwerp trefwoorden
Deel: