I.D. (leerling)

I.D. (leerling)

Hallo ik zit op het Esdalcollege in Emmen.

Onze mentor heeft astma en is dus niet altijd op school. Als hij wel op school is en hij les geeft zijn alle ramen en deuren wagenwijd open. Het is verboden om onze jas aan te houden in de klas en dus het is dan ijskoud.

Als je zelf ziek bent moet je online werken terwijl je met de docent in de meet zit, vaak is die les moeilijk hoorbaar, moeilijk te volgen of heeft de docent geen enkele aandacht voor je.

We moeten ook mondkapjes op en als je dat niet hebt wordt je aangesproken, dat maakt me niet zoveel uit maar na 3× worden je ouders gebeld en dat vond ik gestoord want het is niet verplicht.

Ook moet je 3 trappen oplopen met dat mondkapje op en als je dan boven bent ben je buiten adem. Tijdens de lessen of in de pauze mag je niet door de gangen lopen want dan lopen daar docenten. Als je dan een boek uit je kluisje wil halen mag dat niet maar als je dan zonder boek in de les verschijnt is de docent niet blij.

Eten dat niet verpakt is mag je niet uitdelen maar in de kantine kan je wel allemaal eten kopen dat niet verpakt is. Beetje vreemd.

Share this post