Ik wil gewoon naar school bij Café Weltschmerz!

Ik wil gewoon naar school bij Café Weltschmerz!

Vandaag is ons interview bij Café Weltschmerz online gegaan. In een persoonlijk interview met Karel Beckman hebben wij de gelegenheid gekregen om uit te mogen leggen waarom wij het initiatief “Ik wil gewoon naar school” gestart zijn.

“Ik kan zeggen de verhalen die jullie mijn verteld hebben van te voren al, over wat er op dit moment plaats vindt op de middelbare scholen zijn echt schokkend en krijgen op dit moment veel te weinig aandacht in Nederland”.

Karel Beckman

Tijdens het interview hebben we gesproken over hoe de sfeer is op de vele scholen na het invoeren van de mondkapjesplicht. We benoemen in het interview de absurde maatregelen op scholen en welke schrikbarende effecten deze hebben op de schoolkinderen, dit is helaas iets wat veel mensen niet weten en niet naar buiten wordt gebracht. Ook hebben we tijdens het interview gesproken over de ineffectiviteit en de schadelijkheid van de mondkapjes in het onderwijs.

Kijk het hele interview op Café Weltschmerz. Mocht je na het zien van het interview ook overtuigd zijn van het nut van onze actie, sluit je dan bij ons aan en help ons met het verspreiden van onze boodschap en het delen van het interview.

Voor meer informatie over de ineffectiviteit en schadelijkheid van mondkapjes, zie de website www.ademvrij.NU van het nationale comité tegen verplichte mondkapjes (NCVM).
https://www.ademvrij.nu/

Link naar het interview:

Angstcultuur op scholen door mondkapjes – Karel Beckman met Daniel Pardoen en Nicole ter Borgh

 

Share this post