J.H. (ouder)

J.H. (ouder)

Ik ben ouder van 2 kinderen waarvan 1 van 12 op het gymnasium. Helaas hebben we de school al vaker moeten benaderen vanwege de mondkapjes plicht. Mijn zoon wil het absoluut niet opzetten, om meerdere redenen, en zeer terecht naar mijns inziens. Hij was niet meer welkom bij een bepaalde les en heeft lessen online ook niet kunnen volgen. Hij heeft inmiddels maar een bandana op die hij af en toe over zijn mond trekt. Uit wanhoop/noodzaak, want de toetsen moeten worden behaald. Een leraar was zo bang dat hij de angst bij onze zoon legde, mijn zoon kwam helemaal in de war thuis. En er zijn nog meerdere situaties. Hij is nog maar een brugpieper die zich veilig zou moeten voelen, eindelijk na een jarenlange pesterij op het basisonderwijs. En nu weer dit! Hij staat ontzettend sterk nog in zijn schoenen, moet ik zeggen, om deze groepsdruk te kunnen weren! P.S. voor mijn dochter moeten we voor volgend jaar – online- een middelbare school kiezen. Al het beleid van de scholen is hetzelfde. Sinds de mondkapplicht wil ze geen winkel of stad meer in. Dus ik vrees nu al voor dit onderwijs wat ‘t niet gaat worden….

Share this post