Jullie steun is nodig!

Jullie steun is nodig!

Zoals jullie allemaal in ons bericht van 22 februari hebben kunnen lezen zijn wij voornemens om de initiële uitspraak van de rechter aan te vechten in hoger beroep met als reden dat op onze inhoudelijke punten geen ontkenning heeft plaatsgevonden, er steeds meer bewijs is voor de schadelijkheid van de mondkapjes en er landen om ons heen zijn waar mondkapjes op school zelfs verboden worden.

Om deze tweede stap te kunnen zetten hebben we jullie hard nodig en wij vragen dan ook dringend om het hoger beroep te steunen. Deze steun is voor ons niet alleen financieel nodig maar tevens geeft ons dit een goede graadmeter hoeveel ouders, leerlingen, grootouders, onderwijspersoneel, medici, etc. ons steunen in deze strijd.

We kunnen het ons voorstellen dat je vragen hebt over onze financiën en om die reden is door ons een uitleg over onze financiën geplaatst op onze website: https://ikwilgewoonnaarschool.nl/financieel

Voor het hoger beroep is er een aparte GofundMe aangemaakt om zo goed te kunnen monitoren wat de bereidwilligheid en stand van funding is. Deze is hier te vinden: https://gofund.me/37b380ab.

Mocht je geen gebruik van de GoFundMe willen maken dan kan er ook rechtstreeks worden overgemaakt naar de Rabobank rekening van de stichting welke ook op onze site terug te vinden is.

Wij hopen dat jullie ons massaal zullen steunen. Als een ieder bijvoorbeeld al slechts € 25, – inlegt zijn we snel bij ons doel!

Mochten jullie vragen hebben dan kunnen deze uiteraard via onze site gesteld worden.

 

Met strijdbare groet,

Het bestuur van de stichting “Ik wil gewoon naar school”

Share this post