M.B. (ouder)

M.B. (ouder)

Mijn 12-jarige dochter zit in de brugklas en wordt verplicht tot het dragen van een mk. Ik heb de school die het motto ‘ik denk zelf’ heeft, gewezen op het artikel in de HO en gevraagd of zij zich bewust zijn van de negatieve gevolgen. Ook vroeg ik het of zij verantwoordelijk gehouden kunnen worden als zij het verplichten en ik als ouder bezwaar heb. Zij gaven aan dat het dragen niet de hele dag hoeft en stelden dat de gezondheidsrisico’s zoals in het artikel beschreven niet opgingen. Verder gaven zij aan dat het per 1/12 sowieso voor iedereen verplicht wordt. Ze sloten af met de stelling dat zij het belangrijk vonden dat kinderen leren luisteren naar de regering. Ik heb verder niet meer gereageerd omdat me wel duidelijk is waar ze staan. Inmiddels wordt op de school ook gehandhaafd. Ik maak me zorgen over de ontwikkelingen. Helaas ken ik geen ouders van de school en heb geen idee of er medestanders zijn. Ik hoop via jullie dit probleem aan te kunnen pakken. Heel dijn dat jullie er zijn!

Share this post