N.N. (onderwijsmedewerker)

N.N. (onderwijsmedewerker)

Ik werk op een praktijkschool. Hier werk ik sinds een jaar.
De eerste school waar ik het super naar mijn zin heb. Echter sta ik niet achter alle coronamaatregelen. Het is zelfs zo erg dat ik twijfel of ik daar kan blijven. Terwijl het doel is om hier heel lang te blijven werken. Het maakt mij verdrietig, moedeloos…
Heel mijn gevoel zegt dat de coronamaatregelen de leerlingen schade brengt. Ze leren afstand van ons te houden, stel dat ze ons ziek maken. Op de gangen wordt nog steeds gezegd dat ze een mondkapje op moeten. Ik draag geen mondkapje, maar wel zo’n plastic kap omdat ik voor mijn gevoel niet anders kan.
Nu ik te weten ben gekomen dat er ook prikbussen ingezet gaan worden weet ik niet meer wat ik moet doen. Ik weet nog niet of ze ook bij ons op school gaan komen. Maar dit gaat ECHT TE VER! Ik hoop verhalen van andere docenten te kunnen lezen die met hetzelfde zitten.

Share this post