Ontwerpwedstrijd een overweldigend succes!

Ontwerpwedstrijd een overweldigend succes!

Wij waren overweldigd door de vele leuke en creatieve inzendingen op de ontwerpwedstrijd voor onze T-shirts, hoodies enz. We hebben mooie teksten, tekeningen en zelfs volledige ontwerpen gemaakt in Photoshop ontvangen. Het enthousiasme en de creativiteit spatte ervan af.

Wij stonden voor de onmogelijke taak om een winnaar te kiezen, want elke inzending verdiende het om te winnen! Uiteindelijk hebben we toch onze keuze gemaakt.

De winnende inzending in de categorie voor kinderen is: “Een knuffelbeer weet meer”. De bedenker van deze quote heeft aangegeven graag anoniem te blijven. Uiteraard is deze quote natuurlijk ook heel leuk voor volwassenen.

Naast deze inzending hebben we nog 2 andere quotes en designs gekozen voor jongeren/ volwassenen.

Rachel van den Enden en haar zoon Rivano bedachten de quote: “Mondkapjes ontnemen niet alleen adem maar ook gezond verstand” en Ben Patelski kwam met een mooi design waar wij enthousiast van werden met de quote: “Ademloos de mond gesnoerd”.

Rachel, Rivano en Ben, van harte gefeliciteerd met het winnen van de wedstrijd. Jullie prijs komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Bij deze verklaren wij meteen onze “ik wil gewoon naar school” webshop voor geopend!

https://ikwilgewoonnaarschool.nl/shop

Share this post