Ontwerpwedstrijd

Ontwerpwedstrijd

Wij vinden het zo fantastisch dat jullie onze stichting steunen en zouden jullie graag de kans bieden om dat ook aan iedereen te kunnen laten zien. Daarom hebben wij iets leuks bedacht!

Wij organiseren een ontwerpwedstrijd waarin we je vragen om een leuke kreet in de stijl van Rumag/Loesje te bedenken welke wij op T-shirts, hoodies en andere merchandise artikelen te kunnen drukken. Deze spullen bieden wij dan aan via onze website, zodat jullie onze boodschap aan iedereen kunnen laten zien en daarnaast ook nog de stichting financieel steunen. De opbrengst van de verkoop van merchandise gebruiken wij om onze strijd tegen de vervelende maatregelen op scholen voor te zetten.

Zou het niet cool zijn om kinderen met een T-shirt van ‘Ik wil gewoon naar school’ te zien lopen? Stoer toch?!We willen jou natuurlijk ook belonen voor je inzending. Uit de inzendingen kiezen wij een winnaar en deze winnaar ontvangt een prachtig ‘Ik wil gewoon naar school’ T-shirt met je eigen opdruk!

Uiteraard hebben we een paar regeltjes waar je je wel aan moet houden met betrekking tot de tekst:

  1. Uit de tekst moet onze stichting herkenbaar zijn.
  2. De tekst mag niet aanstootgevend en/of beledigend zijn.

Stuur uiterlijk zaterdag 13 maart voor 24:00u je tekst/ontwerp naar info@ikwilgewoonnaarschool.nl onder vermelding van ontwerpwedstrijd.
Wij maken de winnaar van de wedstrijd bekend via onze Facebookpagina. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Heel veel succes met je inzending en wij hopen je snel in een van onze shirts op straat tegen te kunnen komen.

Team Ikwilgewoonnaarschool.nl

Share this post