Police for Freedom Kids afgelast

Police for Freedom Kids afgelast

Police for Freedom Kids afgelast.

Waar wij gisteren nog vol energie zaten om van de kinderdemo een geweldige middag te maken, kwam (vlak na ons bericht) de melding dat de kinderdemo op last van de gemeente Leersum niet door mocht gaan.

Teleurgesteld is zacht uitgedrukt voor wat wij voelen over de houding van de gemeentes Leersum en Gorinchem. Een houding die in onze optiek door de overheid wordt opgelegd en waarbij de gemeentes al lange tijd niet meer in staat zijn/ durven hun eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Los van dat voor de gemeentes burgers blijkbaar niet meer het hoogste goed zijn, spelen ze hierbij ook een kwalijke rol om het initiatieven welke hun niet gezind zijn het zo lastig mogelijk te maken. Een uiterst bedenkelijke gang van zaken welke naar een dictatoriaal bewind neigt.

Wij blijven tezamen met Police for Freedom vol goede moed om deze dag op een gegeven moment toch te kunnen organiseren. Jullie begrijpen echter dat de veiligheid van de kinderen te allen tijden op de eerste plaats komt.

Samen met een ieder die dat maar wil zullen wij ons als stichting blijven inzetten voor onze kinderen om hun gezondheid en rechten te beschermen.

 

Het bestuur
Stichting Ik wil GEWOON náár school.

Share this post