Statusupdate 18 december

Statusupdate 18 december

De volgende belangrijke stap richting het kortgeding is gezet!

Na onze laatste up – date is er alweer een hoop veranderd. We bevinden ons in een doordenderende sneltrein die redelijk stuurloos lijkt te zijn geraakt. Terwijl onze advocaten achter de schermen druk bezig waren met het opstellen van een kennisgeving richting de staat, besloot onze regering om het land in een harde ‘lockdown’ te gooien. De scholen moesten dicht en de kinderen werd zelfs het jaarlijkse gezellige kerstdiner op school ontnomen. Toch geeft het kinderen misschien ook wat rust, want de druk van het moeten dragen van het mondkapje, het continue daarop aangesproken worden en intussen moeten blijven presteren is even van de ketel. Tactisch gezien vraagt deze ontwikkeling ook weer een aanpassing in de aanpak van het kortgeding. Hoe kunnen wij deze razende trein steeds weer de juiste kant op sturen. Tot op heden waren wij druk in overleg met de advocaten en kunnen we u nu het volgende mededelen…….

De Staat der Nederlanden heeft vandaag te horen gekregen dat wij het niet accepteren dat kinderen mondkapjes dragen op de middelbare scholen.

Onze advocaten hebben vandaag middels mail en aangetekende brief de Staat der Nederlanden officieel op de hoogte gebracht van ons bestaan. Deze brief is hier op de website terug te lezen. Onze advocaten delen middels de brief mee dat wij open staan voor een gesprek en indien hier niet aan wordt voldaan wij zullen overgaan tot een kort geding. Nu is het wachten op een eventuele reactie vanuit hun zijde en mogelijk een datum voor het kort geding.

Steun jij ons doel? Meld je dan aan via onze website bij onze stichting, deel de website en dit bericht in je eigen netwerk en/of doe een financiële bijdrage via de Crowdfunding op de website.

Voor nu wensen wij alle kinderen en ouders ondanks alles een fijne kerstvakantie toe en we houden jullie op de hoogte.

https://ikwilgewoonnaarschool.nl

Share this post