Wij hebben uw hulp nodig!

De stichting “Ik wil gewoon naar school” zet zich in om kinderen binnen het basis en voortgezet onderwijs te beschermen tegen de coronamaatregelen die door de overheid worden opgelegd en die door scholen vaak nog rigider (dan door de overheid gesteld) worden uitgevoerd.

Deze maatregelen (waar de verplichte mondkapjes voor kinderen een van de meest opzienbarendste is) schaden onze kinderen in een mate die ongekend is en waarvoor elk wetenschappelijk bewijs ontbreekt. Sterker, de maatregelen brengen bewezen schade met zich mee maar worden toch gehanteerd voor een vals gevoel van veiligheid en als pressiemiddel om o.a. de test en vaccinatie bereidheid te vergroten.

De stichting tracht door het verspreiden van informatie, het verbinden van mensen alsmede middels juridische procedures onze kinderen tegen deze disproportionele maatregelen te beschermen en diegene die hiervoor verantwoordelijk zijn op hun verantwoordelijkheid te wijzen.

Alle medewerkers van de stichting werken onbezoldigd en doen dit met hart en ziel. U begrijpt echter dat de acties welke wij uitvoeren (en zeker de juridische) gepaard gaan met hoge kosten. Ons verzoek is dan ook aan u of u onze stichting zou willen steunen. Als u dit wilt dan kan dat via onze GoFundMe en/ of via rechtstreekse overboeking.

Wilt u uw naam op onze site vermeld hebben in ruil voor uw bijdrage dan is dat uiteraard ook bespreekbaar.

Meer informatie over de stichting vindt u op deze website of op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/ikwilgewoonnaarschool.

Heeft u vragen of ziet u een mogelijkheid ons ook op een andere manier dan geldelijk te steunen, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

Stichting Ik wil gewoon naar school
KvK-nummer: 81180098
RSIN: 861972612