Werkgroepen Introductie

De stichting is zo georganiseerd dat de diverse aandachtsgebieden uitgevoerd worden vanuit een werkgroep waarin door vrijwilligers met hun specifieke kennis en ervaring wordt samengewerkt om de doelen van de stichting te bewerkstelligen. Elke werkgroep heeft een vast bestuurslid als aanspreekpunt.

De stichting kent momenteel de volgende werkgroepen:

Deze werkgroep is verantwoordelijk voor het stroomlijnen van alle uitingen naar buiten toe via media, website en onze social mediakanalen en verzorgt de informatieverspreiding naar onze achterban. Ook verzorgt deze werkgroep de vormgeving en merchandise.

Lees hier meer over deze werkgroep

Deze werkgroep is verantwoordelijk voor het ondersteunen van alle juridische zaken en vraagstukken die de stichting en haar achterban hebben en voert gerechtelijke procedures indien deze noodzakelijk blijken.

Lees hier meer over deze werkgroep

Deze werkgroep zorgt voor accurate informatie over de medische en wetenschappelijke impact op onze kinderen door de maatregelen en ondersteund onze achterban en juridische werkgroep. Ook vertalen zij jargon naar eenvoudige informatie.

Lees hier meer over deze werkgroep

Wil jij meehelpen in de strijd voor de belangen van onze kinderen in het onderwijs? Denk jij een mooie bijdrage te kunnen leveren hieraan? Meld je dan aan als vrijwilliger! Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving nemen wij contact met je op voor een gesprek om te kijken wat jij voor de stichting kan betekenen.

 Voor alle werkgroepen geldt dat de deelname aan een werkgroep onbezoldigd is.


Wil je je aanmelden als vrijwilliger dan kan dat hier.

Heb je vragen over de werkgroepen, gebruik dan het contact formulier.